Workshops Online

Inschrijven
Schrijf je direct in voor één of meer online workshops!

Theater in je eentje?
De online-workshops van REMI!

Remi online!
Improviseren? Dat is een vitale vaardigheid in deze tijd! In je eentje, kun je heel creatief zijn. Dus doe mee met ‘Quarantaine-impro’! Veilig improviseren vanuit je huiskamer.
We hebben de afgelopen tijd met veel succes online workshops gegeven. En gaan ermee door. Solo improviseren leent zich namelijk perfect voor online trainen!

Wat?
Via het online-platform ZOOM geven we een workshop van 1,5 uur. Elke training draait om één aspect van solo-improvisatie. De workshops staan op zichzelf. Je kunt dus altijd meedoen met elke aparte training.
Je krijgt bruikbare oefeningen, speelt met en voor elkaar. We maken ultiem gebruik van het medium video-conferencing: we gaan inspirerende verhalen verzinnen, monologen improviseren en hebben een schatkist aan verrassingen in petto.
Ervaring is niet nodig. Wel speelsheid en lef. Wij loodsen je erdoor heen met humor en persoonlijke aandacht.

Wie?
De workshops worden gegeven door André Besseling en Richard Roling. Zij zijn met het REMI-festival al jaren een pleitbezorger van solo-improvisatie. Beide trainers staan bekend om hun bevlogenheid, kennis en aandacht. Gegarandeerd creatief, leerzaam en inspirerend!

  • Reacties:
  • Bedankt voor de toffe workshops. Ik kijk uit naar de volgende! (Joran Aerns)
  • Heb erg veel plezier gehad én dingen geleerd! Super leuk. (Yvonne Schoenmakers)
  • Ben verrast van hoe vlot & fijn zoiets ging via internet. (Annabel Aimee)
  • Top! Ik heb leuke nieuwe dingen geleerd. (Cindy Pittens)
We gaan door met de tweede reeks!

Woensdag 10 juni
19:30 – 21:00 uur
Thema: Jouw Vertel Pallet / Nieuwe perspectieven
Hosts: Richard en André
Aan de slag met verschillende invalshoeken voor je verhaal. Vertellen vanuit omschrijving, actie, emotie… of zelfs vanuit een ander personage. Elk perspectief biedt nieuwe inzichten en inspiratie. Op deze avond leer je over verschillenden mogelijkheden en hoe je die kunt gebruiken in een solo-improvisatie.

Woensdag 17 juni
19:30 – 21:00 uur
Thema: Waar gebeurd
Host: André (Co-Host: Richard)
Een avond over en met waar gebeurde verhalen. Van jezelf of het publiek. Wat maakte deze gebeurtenis zo bijzonder? Wat ligt er onder, boven of wellicht gewoon aan de oppervlakte? Vertrek vanuit de waarheid en gebruik de schoonheid van een echt verhaal.

Woensdag 24 juni
19:30 – 21:00 uur
Thema: Hoe gekker hoe beter
Host: Richard (Co-Host: André)
Van bizarre creaties, ongelooflijke gebeurtenissen tot droog absurdisme. Zoek de grenzen van je fantasie. En ga er overheen! Ontdek de vrijheid van grenzeloos improviseren en bouw er een verhaal van. Dit wordt echt gekkenwerk.

Aanmelden
Meld je nu aan via ons handige formulier!
Wees er snel bij, want vol = vol

Kosten: dat bepaal jij zelf!
Na afloop krijg je een mail met alle oefeningen van de workshop en een betaallink. Daarna bepaal je zelf welk bedrag je wilt doneren. De opbrengst komt ten goede aan het aankomende Remi-festival.